I Hodja fra Ørestaden mødes vi en gang om måneden og ser vi sjove, spændende og anderledes film, som giver stof til fantasien. Før filmen starter,
beskæftiger vi os med filmens tema igennem leg og spændende aktiviteter.
 
Filmklubben er placeret på Ørestad bibliotek på Arne Jacobsens Allé 19, 2300 Kbh S, kun et par minutters gågang fra Ørestad metrostation.
 
Hodja fra Ørestaden er en lille hyggelig filmklub for børn, der godt kan lide at se film og som går i 3.-5. klasse. Vi har altid plads til nye medlemmer, og gør os umage med, at alle føler sig velkomne og godt tilpas i Hodja.
 
Hodja fra Ørestaden startede i 2012 og bygger på frivilligt arbejde og styres af en gruppe unge mennseker, der alle har det til fælles, at de elsker film og ønsker at dele fantastiske filmoplevelser med andre.
 
Meld dig ind i Hodja fra Ørestaden på dabufbio.dk/hodja eller ved at udfylde en tilmeldingsblanket ved vores næste filmvisning.

 

Pssst bor du bor Nørrebro og elsker du at se film?
Hodja fra Ørestaden har en søsterklub der hedder Hodja fra Nørrebro. De er rigtig søde og tager imod nye medlemmer med åbne arme. Læs mere om dem på deres hjemmeside www.hodjafilmklub.dk

Skriv et svar

Luk menu